Psihoterapie

Bacau

 

 

 

 Despre noi

 

CABINET INDIVIDUAL DE PSIHOTERAPIE MIHOC MARIA ESTELA

 

          Cabinetul Individual de psihologie Mihoc Maria Estela a fost infiintat in anul 2008, avand ca obiect de activitate prestarea serviciilor de psihoterapie si psihologie clinica catre un public divers (adulti, copii). Este amplasat in zona nordica a orasului Bacau, in cadrul cladirii Arena Business Center, alaturi de Arena Mall. Cladirea dispune de spatii de parcare, iluminat stradal, iar statiile de transport public se afla in imediata vecinatate. Inzestrat cu dotari noi, de ultima ora, cabinetul a fost astfel conceput incat sa asigure confortul necesar beneficiarilor sai.

          Mihoc Maria Estela este psiholog - psihoterapeut,
               membru al
                    Colegiului Psihologilor din Romania,
                    Federatiei Romane de Psihoterapie,
                    Asociatiei Romane de Hipnoza Clinica, Relaxare si Terapie Ericksoniana,

               colaborator al
                    Lantului national de farmacii REMEDIO,
                    Trustului de presa GALENUS,
                    Revistei COSMOPOLITAN.

 

 

 

MISIUNE. VALORI. PRINCIPII

 

          Misiunea noastra este de a oferi servicii de psihologie-psihoterapie si servicii de educatie pentru sanatatea mentala caracterizate de urmatoarele valori: profesionalism (preocuparea pentru a atinge standarde inalte de conduita profesionala fata de beneficiarii serviciilor noastre), integritate (prezentarea cu onestitate si buna credinta a noastra si a intentiilor noastre), actualitate stiintifica (integrarea in demersurile noastre a datelor stiintifice de ultima ora), unicitate (prezentarea unui set unic de servicii fata de oferta concurentiala).        

          Activitatea noastra este guvernata de urmatoarele principii: parteneriat (beneficiarii serviciilor noastre sunt parteneri deplini in realizarea obiectivelor propuse in comun), impact minim garantat (nu exista nici o interventie cu rezultat 0), confidentialitate (toate informatiile prezentate de catre beneficiarii serviciilor noastre sunt pastrate in regim de confidentialitate, in conditiile prevazute de lege.), respectul demnitatii umane.